Jack-IMG_7112-klTsja… wat moet je nu over jezelf vertellen?
Begonnen als baby en inmiddels opgegroeid tot een natuurliefhebber, fotograaf, buitenmens, reiziger, … Dwaalgast. Ik vertel graag over wat ik gezien heb, waar ik geweest ben. Op mijn 15-e begon ik met fotografie en nu, miljoenen foto’s verder, heb ik het geloof ik wel door hoe zo’n camera werkt.

Jack2-kl

Ik zeg wel eens dat mijn camera mijn hart is. Zonder camera stroomt mijn bloed niet.
Wat ook in het bloed zit is het reizen. Al op jonge leeftijd bezocht ik Canada. De avontuurlijke snaar werd daar geraakt.

Stage gelopen op Curacao, verre vakanties naar India, Sri Lanka, Swaziland en nog veel meer. DE REIS (met hoofdletters) maakte ik van 2005 tot 2008: 30 landen, vele kilometers, vele ervaringen en nog meer foto’s waren het resultaat. Een kleine selectie van dit alles is op deze website te zien. Geniet ervan.

Jack-DSCN4038-kl

 

En wil je eens een lezing van me bijwonen, neem gerust contact met me op. Verder op deze site is te zien welke lezingen ik kan geven. Maar maatwerk is natuurlijk ook mogelijk.

Of ben je geïnteresseerd in een foto, mail me. We komen er vast wel uit. Maar ook kun je op Buiten-Beeld kijken, de beeldbank voor natuurfoto’s waar ik bij aangesloten ben.

 

Jack Folkers